Illatok olajos

Miért a mi illatainkat válasszák?

Minden illatunk, olajos esszenciánk, kizárólag Olaszországban készül, és az Európai Unió által előírt tanúsítvánnyal rendelkezik, így teljes biztonsággal felhasználható bármilyen légtér illatosítására, vagy kültéri illatmarketingre.

Illataink közül néhány szilárd állagú, gél kapszula formájában is elérhető, így bármilyen illatosítási megoldást választ, megtalálja a hozzá illő kiszerelést.

Erősségünk:

Az Online katalógusunkban szereplő illatokon kívül vállaljuk személyre szabott illatok fejlesztését is, vagy bármilyen, a piacon megtalálható márka illatának lemásolását, amit helyiségek illatosítására, vagy kültéri illatmarketingre is felhasználhat.
Parfümmesterünk segítségével bármilyen igényt kielégítő illatot kifejlesztünk.

Az olajos esszenciát helyiségek illatosítására, illatmarketingre használhatja, és ugyanezt az illatot parfümmé is átalakítjuk kérésére, ezzel valódi, személyes illatos logót kreálva vállalkozásának.
Minden illat azon felül, hogy kellemessé teszi egy helyiségben a tartózkodást, kitörölhetetlen emléket hagy az emlékezetünkben.
Eric Spangerberg, a Washington State University School Business pszichológusa fedezte fel az illatok pozitív hatását az eladásoknál.
A vállalkozásához legmegfelelőbb illat kiválasztásában bízza ránk magát. 5 éves tapasztalatunk a helyiségek illatosításának terén lehetővé teszi, hogy a lehető legmegfelelőbb esszenciát tanácsoljuk Önnek.
Bármekkora helyiséget szeretne illatosítani, választhat a már katalógusban lévő esszenciák közül, vagy készíttethet magának egyet, úgy, mint egy méretre szabott ruhát!
Az illatmarketing innovatív, személyre szabott eszközével, megnövelheti tervezett bevételét.