Illatmarketing eszközök

Illatmarketing eszközök szekciónkban Specialscent különböző megoldásokat kínál az Illatmarketing leghatékonyabb felhasználására az Ön vállalkozásában, de előbb egy kis bevezetés!

Ez a rész arról a folyamatról szól, ami által kliensei hűséges partnerekké válhatnak cégéhez, márkájához, az Illatmarketing felhasználása által.

Ezért ajánlunk Személyre szabott illatot  helyiségeinek illatosítására, vagy Illatos névjegykártyát , ami azonnali élményt nyújt, mélyreható benyomást gyakorol partnerében rögtön az első pillanattól kezdve.

Mindez hogyan lehetséges?

Az úgynevezett Szagló Emlékezet segítségével. Anélkül, hogy belemélyednénk a tudományos magyarázatba, -több írás is található az interneten ebben a témában-, inkább elmagyarázzuk egy mindenki által ismert példával.

Előfordult már Önnel, hogy egy illatot érezve azonnal eszébe jutott egy régi emlék, egy hely, vagy egy konkrét pillanat, esetleg egy személy?

Ha igen a válasz, akkor könnyen megértheti, hogy mire utalunk. Most képzelje el, hogy ajándékozhat egy ilyen egyedi, illatos élményt partnereinek, azokkal a megoldásokkal, termékekkel, amiket ebben a részben talál.  Egyet fog érteni azzal, hogy nincs párja annak, amikor olyan élményt nyújt partnereinek, ami kellemes emlékeket ébreszt bennük. A Stratégiai Érték, amit egy Illatos Logo ad, az a plusz, ami által hozzájuthat egy jelentős előnyhöz a konkurenciával szemben.

Hűséges Partnerek

Az Illatmarketing képes egy igazi hűséges partneri viszony kialakítására a Szagló Memória által. Ha szakértelmünkre bízza magát, biztosak vagyunk benne, hogy tanácsaink megfogadásával olyan eredményeket fog elérni, ami egyszer s mindenkorra megváltoztatja cégének életét, forgalmát.

Ne várja meg, hogy a változtatás szükséges legyen, újítsa meg helyiségeit illatosítással a Specialscent segítségével.

Tegye felejthetetlenné Márkanevét

“Semmi sem ébreszt fel úgy egy emléket, mint egy illat”
– Victor Hugo –