Illatmarketing

Egy személyre szabott illat, ami kifejezetten Önnek készül, és amivel helyiségeit illatosíthatja ügyfelei nagy örömére,  az első lépés az illatmarketing  használatában.

Specialscent segít megújítani tevékenysége arculatát, forgalma növelését, vagy egy termék értékesítését, az illatok okozta emlékek segítségével.

Illatos emlékek

Mindannyian éreztünk már életünk során olyan illatot, ami valamilyen, sokszor igen fontos emléket idézett fel bennünk.

A szaglás az az érzékünk, ami leginkább alkalmas emlékek kialakítására, érzések felébresztésére, ezért nagyon meg kell fontolni, hogy milyen illatot választunk.  Egyértelmű tehát a személyre szabott illat fontossága, hisz forgalomnövekedést érhetünk el általa, és a fogyasztóink visszatérő vásárlókká válhatnak.

Tegye felejthetetlenné helyiségeit! A kellemes, „jó itt lenni” érzés -amit egy jól kiválasztott illat létrehoz- az alapja a vásárlási vágy kialakulásának.

Miért fontosak az illatok?

A látás, a hallás, a szaglás az első az érzékeink közül, ami kifejlődik születésünk után, de ennek ellenére csak 10 éves korunk után leszünk képesek teljes mértékig tisztában lenni az illatok, szagok mibenlétében. Természetes folyamat, hogy emlékszünk illatokra. Az agyunk képes rögzíteni és bármikor előhívni egy illat emléket.

Már 1935-ben Donald Laird pszichológus tanulmányai is bebizonyították, hogy a férfiak 80%-a, a nők 90%-a tudott emléket kapcsolni egy illathoz.

Illatmarketing  példák:

Íme néhány modern Illatmarketing példa, ami megtalálható az interneten:

  • Az első két teljesen egyforma NIKE cipőről szól, amiket különböző dobozokban árusítottak. Vajon melyiket választották a vásárlók? A vásárlók 84%-a választotta azt a cipőt, ami virágmintás, kellemes illatot árasztó dobozban volt! Pedig két tökéletesen egyforma cipőről volt szó!
  • A másik eset egy játékteremről szól , ahol 45%-al nagyobb nyereséget regisztráltak azokban az órákban, mikor finom, Pina Colada illatot permeteztek a játékterem légterébe.

Látogassa meg honlapunkon az Illatainkról szóló részt, és rendeljen meg egy mintát abból az illatból, ami leginkább megragadja a fantáziáját! Klikk IDE

Összegezve:

Bízzon az illatosítás terén lévő többéves tapasztalatunkban, ne hagyja ki az alkalmat, hogy   márkájához hű vevőköre legyen.

Az illatmarketing eredményessége garantált!

Néhány tanács a kezdéshez:

Ez három apró lépés, amihez Specialscent segítséget tud Önnek nyújtani. Egy kis befektetés egy nagy eredmény eléréséhez, ami forradalmasítja eddigi reklámozási szokásait!

Mindegy milyen  területen dolgozik, mindenhol van javítanivaló, vagy új lehetőségek bevezetésére alkalom, hogy kialakítson egy olyan egyedi megoldást, ami úgy illik Önhöz, mint egy szabó által méretre készített ruha!

  • Szállodája van, és szeretné, ha vendégei sűrűbben térnének vissza?

A SZÁLLODAI BEKÉSZÍTÉSEK részben, egy pár adat megadásával el is kezdhetjük a személyre szabott, saját illatú készítmények tervezését! Sampon, Tusfürdő, Krém, olyan illattal, olyan kiszerelésben, ahogy Ön szeretné. Ez a megoldás természetesen kiváló a B&B-tól  a  Luxus Hotelig,  Wellness részlegben, SPA-ban. Teremtsen saját márkájú, egyedi illatú terméket, amivel vendégei mindig emlékezni fognak a szállodájában töltött időre.

Kérjen segítséget csapatunktól, segítünk kiválasztani a legjobb megoldást az Illatmarketing területén is!

SAJÁT ILLAT kialakítását ajánljuk kisebb vállalkozások részére, míg nagyobb cégek esetén az ILLATOS LOGO  a tökéletes választás!

Szívesen válaszolunk kérdéseire, és együtt megtaláljuk a vállalkozásának legmegfelelőbb illatot!

Ne várjon, illatosítsa meg  életét a Specialscent-tel!

Kellemes Illatmarketinget mindenkinek!

„Semmi sem ébreszt fel egy emléket úgy, mint egy illat”

Victor Hugo

Illatmarketing