Illat diffúzorok bérbeadása

Manapság egyetlen, az emberek kényelmét, szórakozását kielégíteni hivatott vállalkozás  sem engedheti meg magának, hogy vendégei a pozitív élmény ellenére orrukban kellemetlen szag emlékével távozzanak például az edzőteremből, étteremből , szállodából, hostelből .

A szaglás az egyedüli érzékelésünk, amit nem tudunk kikapcsolni, hisz muszáj levegőt vennünk.

És ha az, amit érzünk lélegzés közben kellemetlen, akkor a mélytudatunk az egyébként kellemes élményt bizony,nem kívánatosnak” fogja elraktározni.

És már át is pártoltunk egy másik edzőterembe,  a környékére sem megyünk a kellemetlen ételszagban úszó éttermeknek, és a dohos szállodát sem fogjuk ajánlani senkinek.

Mindezt lehet, hogy nem gondoljuk majd át tudatosan, de hogy ez lesz a végeredmény, abban biztosak lehetünk.

Minden erőfeszítés ellenére sajnos elkerülhetetlenek  a kellemetlen szagok ott, ahol nincs megoldva a folyamatos szellőztetés.

A kereskedelemben kapható légfrissítő készülékek sokszor drágák, és rövid ideig szolgáltatnak friss illatot,  a személyre szabhatóság pedig megoldhatatlan.

Ezt az űrt hivatott betölteni a Specialscent szolgáltatása, melynek során egy ingyenes helyszíni felmérést követően kiválaszthatják a tevékenységi körüknek leginkább megfelelő illatot, amelyhez cégünk biztosítja a bérelhető illat diffúzort.

Sokkal kisebb anyagi ráfordítással megoldható ez a probléma, mint az gondolnák.

Ajándékozzon „illatos emléket” vendégeinek!

Illatosítsa edzőtermének öltözőit, orvosi rendelőjének várótermét, éttermének mosdóit, szállodájának szobáit.

Kérjen egy ingyenes felmérést és árajánlatot!