A csodálatos színű és illatú levendulát a rómaiak hozták be Európába. Már a korban is ismert volt számos felhasználási módja, többek között fürdővizüket illatosították vele, szappant készítettek belőle, gyógynövényként használták fájdalomcsillapítóként, görcsoldóként, nyugtatóként, sebfertőtlenítőként, köhögés ellen, sőt, a néphiedelem szerint erős illatának köszönhetően ezzel tartották maguktól távol a rontó erőket.

Kellemes illata összetéveszthetetlen, aromás, fűszeres, sokáig megmarad a légtérben. Levendula illatú olajos esszenciánk frissíti a testet és a lelket, regenerál, nyugtató hatással bír, elősegíti az alvást, javítja a kedélyállapotot, csökkenti a fejfájást, tisztítja a légutakat, távol tartja a rovarokat.

Magyarországon a leghíresebb minden bizonnyal a tihanyi levendulaültetvény. Tihanyi és Balaton környéki szállodák számára kitűnő választás: vendégeik nyári levendulamezőn érezhetik magukat. Ezen kívül minden olyan helyre ajánlott, ahol kiemelten fontos a relaxáció: masszázsszalonok, wellness központok, de akár otthonunk nyugalmát is megteremthetjük általa. Az illatmarketing remek módja új vendégek, ügyfelek, vásárlók szerzésének, illetve a régiek megtartásának, hiszen mindenki kellemesebben érzi magát egy finom, felejthetetlen illatú környezetben.

A Specialscent olajos esszenciák használhatóak elektromos illatdiffúzorainkkal vagy professzionális Nebula légfrissítő spraynkkel.

Semmi nem idéz meg úgy egy emléket, ahogy egy illat. – Victor Hugo

Ha a hideg tél alatt szerelmi kapcsolatod is kihűlt, az édes, tavaszias jegyekkel rendelkező, szívmelengető tubarózsa illatával otthonotokat kellemesebb, meghittebb, intimebb hellyé varázsolhatod.

Tubarózsa illatunkat úgy fejlesztettük ki, hogy minél meghittebb és szívmelengetőbb légkört varázsoljon számodra.

A Mexikóban őshonos, éjjeli lepkék által beporzott fehér szirmú tubarózsa illata krémes, buján édes és intenzív. Már az ókorban is a tiltott örömök illatának tartották, s a legenda szerint a nőknek tilos volt megszagolniuk, nehogy kísértésbe essenek.

A Special Scent különböző kiszerelésekben kínálja a tubarózsa illatot. Olajos esszenciánkat főként nőies helyiségekhez ajánljuk, legyen az szépségszalon, női ruhabolt, vagy akár esküvőkre, keresztelőkre is tökéletes választás lehet. Engedd be üzletedbe vagy otthonodba a tavasz illatát elektromos illatosító diffúzorainkkal vagy Nebula légfrissítő spraynkkel: ez utóbbival manuálisan permetezheted környezetedben a ctubarózsa csodálatos illatát.

„Mások lesznek és mink leszünk:

Egy napvirág-szemű menyasszony

S egy napsugár-lelkű legény.

A tubarózsa illatozzon

S áldott legyen a mámoruk.”

                  Ady Endre

 

Az edzőtermekben, wellnessközpontokban, fürdőkben gyakran keletkezhetnek kellemetlen szagok: ez a jelenség legfőképpen az öltözőkben fordul elő.

Szolgáltatásunkat igénybe vevő vendégeink, ügyfeleink megtartása érdekében elengedhetetlen minden igényük kielégítése, ezáltal az is kiemelkedő fontosságú, hogy kellemes illatú környezetben sportolhassanak, relaxálhassanak, fürdőzhessenek vagy tölthessék szabadidejüket. Edzőtermekben például kézenfekvő megoldás a koncentrációt elősegítő illatok használata, –ilyen például a citrom és a cédrus – hogy vendégeink minél inkább a sporttevékenységre tudjanak koncentrálni, s ne a fáradtságra, kellemesebb időtöltésként éljék meg a mozgás örömét, ezáltal teljesítményük is garantáltan javul. A levegőben hosszú ideig megmaradó illat további pozitívuma, hogy elfedi a kellemetlen szagokat is. Mindezeknek köszönhetően a későbbiekben szívesebben térnek majd vissza a terembe.

Légtérillatosító berendezéseink megvásárlásán felül lehetőség van azok bérbevételére is.

A Specialscent munkatársai örömmel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdés/kérés esetén vállalkozásod magasabb szintre emelésének érdekében.

Kattints ide, írd be az adataidat és kollégáink hamarosan keresni fognak!

 

 

 

 

 

 

 

ASSZISZTENST KERESÜNK!

Olasz-magyar cég irodai asszisztenst keres napi 6 órában Budapest III. kerületi irodájába, 2021 ősztől fokozatos munkakezdéssel. A cég két webshopot üzemeltet, az egyik kozmetikai termékek forgalmazása, a másik a légterek illatosítása. A pályázó feladatai: a rendelések kezelése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, és olasz-magyar nyelvű kapcsolattartás az ügyfelek és az cég vezetői között.

A pályázóknak szükséges a következő feltételeknek megfelelni:

 • felsőfokú OLASZ nyelvtudás és annak használata
 • felsőfokú vagy anyanyelvi szintű MAGYAR nyelvtudás és annak használata
 • közepfokú ANGOL nyelvtudás
 • Microsoft Office alapcsomag ismerete

Előnyös feltétel:

 • WordPress ismeret

Azoknak a pályázóknak, akik jelentkezni szeretnének, és megfelelnek a fenti kötelező feltételeknek, kérjük CV-t  küldeni az  e-mail címre!

NO HOME OFFICE.

Új Színház illat

Új Színház illat

Új Színház illat-legutolsó kreációnk azért született, hogy kedveskedjünk a Színház szerelmeseinek. Aki szereti a színházat, tudja, hogy belépni a kultúra szentélyeibe minden érzékszervet megmozgató élmény. Ezt az élményt szeretné Specialscent visszaadni illatélmény formájában.

A kultúra szentélyei

Specialscent szeretné helyiségeibe varázsolni a színházi előadások által idézett élményt. Ezt az illatot úgy fejlesztettük ki, hogy valódi, szenzációs érzèst nyújthassunk ügyfeleinknek. Ez az aroma valódi karnevál lesz az orrának! Bízzon több éves tapasztalatunban a helyiség illatosítás területén! Természetesen minden helyiség több részletből áll össze, mint a fények, a falak színei, a bútorok, és még sok minden más. De mindezek a dolgok teljesen más összképet alkotnak, ha egy kellemes illat kíséri őket.

Egyedi élmény

A Színház illat készen áll, egyedi, különleges pluszt kölcsönözni helyiségeinek. Vendégei azonnal érezni fogják a különbséget, ámulatba ejti majd őket ez különleges illat.

A gyengéd, édes illatjegyek felidézik a színházak eleganciáját.

Az illat, ami elárasztja majd helyiségeit nem csak egy esztétikai élmény. Az illatérzékelés stimulálása megegyezik a szaglómemória stimulálásával, mely kellemes emlékeket idéz bennünk. Az illat ereje összekapcsolódik az illat érzésének örömével, mely ellazítja és elvarázsolja a lelket.

Ha kész visszarepülni az időben, és újra szeretné érezni a régmúlt Színházak illatát, próbálja ki ezt az újdonságunkat. Elég egy klikk IDE

Specialscent meglepő, várakozáson felüli eredményekkel lepi meg Önt az illatosítás területén, az évek alatt összegyűlt tapasztalataink alapján. Állunk rendelkezésére, és biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz elégedetlen!

 

Ffp2 maszk - Kézfertőtlenítő - Infrahőmérő - Pulsoximéter - Gumikesztyű

Az egészség az első

Az új technológiáknak köszönhetően egyre könnyebb gondoskodni személyes higiéniánkról és egészségünkről. Az egészség és az egyéni higiénia védeleme fontos szempont az emberek mindennapi életében. Mindannyian a legjobbat akarjuk szeretteinknek, ezért fontos, hogy rendelkezzünk a legmegfelelőbb, minden igényünket kielégítő eszközökkel.

A szükséges óvintézkedések betartása mellett, számos új eszközt használhatunk, amelyek jelentősen javíthatják biztonságunkat. Alapvetően azt mondhatjuk, hogy mindig a helyes viselkedés a legfontosabb, de még jobb, ha rendelkezünk ezekkel a védőeszközökkel.

Egyéni védőeszközök elemzése

Specialscent lépést tart az idővel, és ügyfeleinek a legjobb egyéni védőfelszereléseket kínálja. Kezdjük a kéztisztítással: az általunk kínált alkoholos kézfetőtlenítő gélhez nem kell vizet használni. Kétféle maszkot kínálunk: a KN 95 szilikonos maszkot tartalék szűrővel, és az FF P2 -es típusú maszkot. Az FFP2 típusú maszkot nagyon gyakran használják olyan munkahelyeken, ahol védelmet kell biztosítani a levegőben lévő káros anyagok ellen, képesek kiszűrni a részecskék akár 94% -át. Hasonlóan hatékonyak  a KN 95 maszkok, tartalék szűrőjükkel, melyek teljesen fertőtleníthetőek és használatra készek.

A technológia a mi oldalunkon áll

Az elektronikai eszköztár fontos kelléke a gyors, biztonságos, érintésmentes vezérlésű infrahőmérő. Végül, de nem utolsó sorban ajánljuk a pulzoximéter ünket, mely nem invazív és nagyon pontos eszköz. A gyakorlatban ez a készülék lehetővé teszi a vér oxigéntelítettségének mérését, és információt nyújt a pulzusszámról is, amely legfontosabb paraméterünk.

Specialscent örömmel kínál olyan eszközöket, amelyek segítik megvédeni az ügyfelek egészségét.

Az egészség mindig az első helyen áll!  Jó egészséget, minden jót kívánunk Önöknek!

 

Új légtér illat: Marihuana és Cannabis

Új légtér illatok: Marihuana és Cannabis

Ez a két új illat a Cannabis és a Marihuana termékeink között újításnak számít. Annak ellenére, hogy az illatjegyeik nagyban eltérnek, jótékony hatásuk megegyezik, minden légtérhez jól illeszkednek.

A kereslet a légtér illatokra folyamatosan változik. Ezt a típusú terméket évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna piacra dobni, ma viszont egyre többet találkozunk vele.

Mi a Cannabis?

A Cannabis növény eredete az antik időkig nyúlik vissza. A világ különböző pontjain találták meg több ezer éves nyomát. Különböző problémák terápiás kezelésére használták.

Ma már a Cannabist különböző területeken használják. Cégünk a Cannabis  illatát használja a légtér illatosításban  a stressz kezelésére, a nyugodt környezet kialakítására. Nemzetközi kutatások bizonyítják ennek a növénynek a jótékony hatásait, ahogy felhívják a figyelmet a túlzott használat veszélyeire is.

A Cannabis lehetséges hatásai:

 • fáradtság csökkentése
 • stressz ellensúlyozása
 • álmatlanság megszűntetése

A Cannabis légtér illat  illatjegyei gyengédek, nem fárasztják a szagló receptorokat, és nyugodt légkört teremtenek. Ez az illat segítség lesz mindenkinek, akik a stresszes helyzetekben szeretnének venni egy mély levegőt, megnyugodni, és tovább koncentrálni az elvégzendő feladatra.

Mi a Marihuana?

A Marihuana-t a Cannabis növény leveleinek, virágának, szárának szárításával készítik. Ez a szer sokáig csak mint tudatmódosító létezett a köztudatban, ma már orvosilag bizonyított tény a jótékony hatása is.

A Marihuana légtér illat jótékony hatásai:

 • csökkentheti a migrénes fejfájást
 • lassíthatja a daganatok fejlődését
 • krónikus betegségek tüneteint csökkentheti

A Marihuana légtér illat illatjegyei a fás tónust idézik, határozott illat, ami nem zavarja a szagló receptorokat. Ha csukott szemmel, lassan belélegezzük, színte egy erdőben érezhetjük magunkat.

Illat diffúzoraink széles választéka minden igényt kielégítő. Keresse meg közöttük az Önnek legmegfelelőbbet. Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik biztosan segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, és válaszolnak kérdéseire.

Cannabis és Marihuana két illat, melyben nem fog csalódni.

Minden termékünk IFRA tanúsítvánnyal rendelkezik, és kizárólag MADE IN ITALY

 

Elektromos légtér illatosító Scent 700

Illat diffúzor nagyobb légterekhez – Scent 700

Több mint 3 hónapos tesztüzem előzte meg az új illatosító gépünk piacra kerülését. Az  elegáns külső, az alumínium váz, és a fehér, vagy fekete temperált üveg borítás teszi egyedivé a készüléket.

Könnyen beüzelmelhető, falra szerelve, vagy bútorra helyezve is tökéletes megoldásnak kínálkozik akár nagyobb légterek beillatosításához is. Csendes készülék, mely olajos illatanyag hideg porlasztásával működik, folyamatos, egyenletes illatot biztosítva a helyiségben.

A Stand Alone rendszer akár 750 légköbméternyi terület beillatosítását teszi lehetővé.  Négy működési ciklust programozhatunk be a hét minden napjár, a választott időszakokban, elkerülve így a felesleges illat olaj pazarlást.

A Scent 700 -as elektromos diffúzor a legcsendesebb ebben a kategóriában, ezáltal különlegesen alkalmas otthoni használatra is, vagy rendelők, professzionális irodák illatosítására.

 

Az illatok képesek emlékeket felidézni és visszarepíteni a gondtalan gyermekkorba. Hatalmuk van, aminek jelentőségét sokszor alábecsülik. Különböző illatok különböző hangulatok generálására képesek.
 
A kávézóban a kávé illattal nyugalmat és biztonságot áraszthatunk.
 
Az orvosi rendelőkben a levendula illatával segíthetünk ellazulni a pácienseknek, és oldani, legyőzni szorongásukat.
 
A csoki illatával felvidíthatjuk vásárlóinkat, és energiával tölthetjük fel őket.
 
A vanília illat mellett a vevők tovább maradnak a boltban, és a vásárlás esélye is nőhet.
Keresd illatainkat és diffúzorainkat azért, hogy örök élmény legyen nálad a vásárlás!
https://www.specialscent.hu/legter-illatok/