ASSZISZTENST KERESÜNK!

Olasz-magyar cég irodai asszisztenst keres napi 6 órában Budapest III. kerületi irodájába, 2021 ősztől fokozatos munkakezdéssel. A cég két webshopot üzemeltet, az egyik kozmetikai termékek forgalmazása, a másik a légterek illatosítása. A pályázó feladatai: a rendelések kezelése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, és olasz-magyar nyelvű kapcsolattartás az ügyfelek és az cég vezetői között.

A pályázóknak szükséges a következő feltételeknek megfelelni:

 • felsőfokú OLASZ nyelvtudás és annak használata
 • felsőfokú vagy anyanyelvi szintű MAGYAR nyelvtudás és annak használata
 • közepfokú ANGOL nyelvtudás
 • Microsoft Office alapcsomag ismerete

Előnyös feltétel:

 • WordPress ismeret

Azoknak a pályázóknak, akik jelentkezni szeretnének, és megfelelnek a fenti kötelező feltételeknek, kérjük CV-t  küldeni az  e-mail címre!

NO HOME OFFICE.

Új Színház illat

Új Színház illat

Új Színház illat-legutolsó kreációnk azért született, hogy kedveskedjünk a Színház szerelmeseinek. Aki szereti a színházat, tudja, hogy belépni a kultúra szentélyeibe minden érzékszervet megmozgató élmény. Ezt az élményt szeretné Specialscent visszaadni illatélmény formájában.

A kultúra szentélyei

Specialscent szeretné helyiségeibe varázsolni a színházi előadások által idézett élményt. Ezt az illatot úgy fejlesztettük ki, hogy valódi, szenzációs érzèst nyújthassunk ügyfeleinknek. Ez az aroma valódi karnevál lesz az orrának! Bízzon több éves tapasztalatunban a helyiség illatosítás területén! Természetesen minden helyiség több részletből áll össze, mint a fények, a falak színei, a bútorok, és még sok minden más. De mindezek a dolgok teljesen más összképet alkotnak, ha egy kellemes illat kíséri őket.

Egyedi élmény

A Színház illat készen áll, egyedi, különleges pluszt kölcsönözni helyiségeinek. Vendégei azonnal érezni fogják a különbséget, ámulatba ejti majd őket ez különleges illat.

A gyengéd, édes illatjegyek felidézik a színházak eleganciáját.

Az illat, ami elárasztja majd helyiségeit nem csak egy esztétikai élmény. Az illatérzékelés stimulálása megegyezik a szaglómemória stimulálásával, mely kellemes emlékeket idéz bennünk. Az illat ereje összekapcsolódik az illat érzésének örömével, mely ellazítja és elvarázsolja a lelket.

Ha kész visszarepülni az időben, és újra szeretné érezni a régmúlt Színházak illatát, próbálja ki ezt az újdonságunkat. Elég egy klikk IDE

Specialscent meglepő, várakozáson felüli eredményekkel lepi meg Önt az illatosítás területén, az évek alatt összegyűlt tapasztalataink alapján. Állunk rendelkezésére, és biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz elégedetlen!

 

Ffp2 maszk - Kézfertőtlenítő - Infrahőmérő - Pulsoximéter - Gumikesztyű

Az egészség az első

Az új technológiáknak köszönhetően egyre könnyebb gondoskodni személyes higiéniánkról és egészségünkről. Az egészség és az egyéni higiénia védeleme fontos szempont az emberek mindennapi életében. Mindannyian a legjobbat akarjuk szeretteinknek, ezért fontos, hogy rendelkezzünk a legmegfelelőbb, minden igényünket kielégítő eszközökkel.

A szükséges óvintézkedések betartása mellett, számos új eszközt használhatunk, amelyek jelentősen javíthatják biztonságunkat. Alapvetően azt mondhatjuk, hogy mindig a helyes viselkedés a legfontosabb, de még jobb, ha rendelkezünk ezekkel a védőeszközökkel.

Egyéni védőeszközök elemzése

Specialscent lépést tart az idővel, és ügyfeleinek a legjobb egyéni védőfelszereléseket kínálja. Kezdjük a kéztisztítással: az általunk kínált alkoholos kézfetőtlenítő gélhez nem kell vizet használni. Kétféle maszkot kínálunk: a KN 95 szilikonos maszkot tartalék szűrővel, és az FF P2 -es típusú maszkot. Az FFP2 típusú maszkot nagyon gyakran használják olyan munkahelyeken, ahol védelmet kell biztosítani a levegőben lévő káros anyagok ellen, képesek kiszűrni a részecskék akár 94% -át. Hasonlóan hatékonyak  a KN 95 maszkok, tartalék szűrőjükkel, melyek teljesen fertőtleníthetőek és használatra készek.

A technológia a mi oldalunkon áll

Az elektronikai eszköztár fontos kelléke a gyors, biztonságos, érintésmentes vezérlésű infrahőmérő. Végül, de nem utolsó sorban ajánljuk a pulzoximéter ünket, mely nem invazív és nagyon pontos eszköz. A gyakorlatban ez a készülék lehetővé teszi a vér oxigéntelítettségének mérését, és információt nyújt a pulzusszámról is, amely legfontosabb paraméterünk.

Specialscent örömmel kínál olyan eszközöket, amelyek segítik megvédeni az ügyfelek egészségét.

Az egészség mindig az első helyen áll!  Jó egészséget, minden jót kívánunk Önöknek!

 

Új légtér illat: Marihuana és Cannabis

Új légtér illatok: Marihuana és Cannabis

Ez a két új illat a Cannabis és a Marihuana termékeink között újításnak számít. Annak ellenére, hogy az illatjegyeik nagyban eltérnek, jótékony hatásuk megegyezik, minden légtérhez jól illeszkednek.

A kereslet a légtér illatokra folyamatosan változik. Ezt a típusú terméket évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna piacra dobni, ma viszont egyre többet találkozunk vele.

Mi a Cannabis?

A Cannabis növény eredete az antik időkig nyúlik vissza. A világ különböző pontjain találták meg több ezer éves nyomát. Különböző problémák terápiás kezelésére használták.

Ma már a Cannabist különböző területeken használják. Cégünk a Cannabis  illatát használja a légtér illatosításban  a stressz kezelésére, a nyugodt környezet kialakítására. Nemzetközi kutatások bizonyítják ennek a növénynek a jótékony hatásait, ahogy felhívják a figyelmet a túlzott használat veszélyeire is.

A Cannabis lehetséges hatásai:

 • fáradtság csökkentése
 • stressz ellensúlyozása
 • álmatlanság megszűntetése

A Cannabis légtér illat  illatjegyei gyengédek, nem fárasztják a szagló receptorokat, és nyugodt légkört teremtenek. Ez az illat segítség lesz mindenkinek, akik a stresszes helyzetekben szeretnének venni egy mély levegőt, megnyugodni, és tovább koncentrálni az elvégzendő feladatra.

Mi a Marihuana?

A Marihuana-t a Cannabis növény leveleinek, virágának, szárának szárításával készítik. Ez a szer sokáig csak mint tudatmódosító létezett a köztudatban, ma már orvosilag bizonyított tény a jótékony hatása is.

A Marihuana légtér illat jótékony hatásai:

 • csökkentheti a migrénes fejfájást
 • lassíthatja a daganatok fejlődését
 • krónikus betegségek tüneteint csökkentheti

A Marihuana légtér illat illatjegyei a fás tónust idézik, határozott illat, ami nem zavarja a szagló receptorokat. Ha csukott szemmel, lassan belélegezzük, színte egy erdőben érezhetjük magunkat.

Illat diffúzoraink széles választéka minden igényt kielégítő. Keresse meg közöttük az Önnek legmegfelelőbbet. Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik biztosan segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, és válaszolnak kérdéseire.

Cannabis és Marihuana két illat, melyben nem fog csalódni.

Minden termékünk IFRA tanúsítvánnyal rendelkezik, és kizárólag MADE IN ITALY

 

Elektromos légtér illatosító Scent 700

Illat diffúzor nagyobb légterekhez – Scent 700

Több mint 3 hónapos tesztüzem előzte meg az új illatosító gépünk piacra kerülését. Az  elegáns külső, az alumínium váz, és a fehér, vagy fekete temperált üveg borítás teszi egyedivé a készüléket.

Könnyen beüzelmelhető, falra szerelve, vagy bútorra helyezve is tökéletes megoldásnak kínálkozik akár nagyobb légterek beillatosításához is. Csendes készülék, mely olajos illatanyag hideg porlasztásával működik, folyamatos, egyenletes illatot biztosítva a helyiségben.

A Stand Alone rendszer akár 750 légköbméternyi terület beillatosítását teszi lehetővé.  Négy működési ciklust programozhatunk be a hét minden napjár, a választott időszakokban, elkerülve így a felesleges illat olaj pazarlást.

A Scent 700 -as elektromos diffúzor a legcsendesebb ebben a kategóriában, ezáltal különlegesen alkalmas otthoni használatra is, vagy rendelők, professzionális irodák illatosítására.

 

Az illatok képesek emlékeket felidézni és visszarepíteni a gondtalan gyermekkorba. Hatalmuk van, aminek jelentőségét sokszor alábecsülik. Különböző illatok különböző hangulatok generálására képesek.
 
A kávézóban a kávé illattal nyugalmat és biztonságot áraszthatunk.
 
Az orvosi rendelőkben a levendula illatával segíthetünk ellazulni a pácienseknek, és oldani, legyőzni szorongásukat.
 
A csoki illatával felvidíthatjuk vásárlóinkat, és energiával tölthetjük fel őket.
 
A vanília illat mellett a vevők tovább maradnak a boltban, és a vásárlás esélye is nőhet.
Keresd illatainkat és diffúzorainkat azért, hogy örök élmény legyen nálad a vásárlás!
https://www.specialscent.hu/legter-illatok/
Tökéletes húsvéti vagy anyák napi ajándék azoknak, akik megőrülnek a tavasz legjobb virágos és gyümölcsös illataiért! 🌸
 
Az intelligens, tetszetős dizájnú autós illatosító készülék az autó mozgását érzékelve indul be, de otthon is használhatjuk, kisebb szobák illatosítására. Minimális fogyasztású, és az illatokat te választhatod hozzá, legyen szó süteményről, virágokról, vagy frissítő gyümölcsökről. 🍊
 

Szeretnéd, ha boltodat, üzleted márkáját egy nagyon kellemes, egyedi illattal azonosítanának, amit kizárólag csak Neked fejlesztettünk ki? 👃

Amivel több vendéget vonzhatsz be!
Amivel növelhetjük a vásárlás esélyét
Amivel szívesen visszatérnek az üzletbe, mert az illatok olyan erős benyomást keltenek bennünk, amit először nem is érzékelünk! 🌸🛒

Akár a bevásárlótáskát is illatosíthatjuk, amit a vásárlás során a vevők megkapnak!

Ha szeretnél egyedi és illatos lenni, keress minket még ma: https://www.specialscent.hu/bolt/

A vanília illatért kattints: https://www.specialscent.hu/bolt/food-illatok-illat-aromak/vanilia/

gyümölcs illat
Még egy ok, amiért alig vártuk a tavaszt:
 
🍏 A zöldalma illatának hatására a vásárlók tovább tartózkodnak az üzletekben.
 
🍋 A citrusfélék alkalmasak alkalmas zárt, kellemetlen, erős szagú légterek illatosítására.
 
🍑 Élvezzük a lakásban szétáradó csodás őszibarack illatot!
 
🍊 Ha a grapefruitot választjuk, elfedhetjük vele az erős szagokat, amik a konyhából vagy mosdóból érkeznek.
 
🍓 Erdei gyümölcs: tipikus évszakhoz köthető illat, szállodák halljaiba, várótermekbe, rendezvényekre, butikokba ajánlott.

gyümölcs illat