Smart Illatosító Gép Scent 1002

A Smart Illatosító Gép Scent 1002 egy olyan illatosítórendszer ami a HVAC (szellőző) rendszeren keresztül illatosít bármilyen légteret.

Az illatosító működési technológiája az úgynevezett hideg porlasztás. Az illat szépen terjed a légtérben a szellőzőcsatornán keresztül,  így az illatosítás homogén és jól érezhető lesz. A gép teljesen acélből van, ami miatt rendkívül megbízható és robusztus, így garantálja az illatosító biztonságos telepítését.

399.000 Ft tartalmazza az Áfát!

Ez az illatosító az összes piacon lévő terméktől megkülönbözteti magát a letőlthető WIFI applikációjának köszönhetően, amelyyel lehet beprogramozni az illat intenzitását és a gép napi/heti működését. Akár mobil telefonnal, akár számítógéppel programozható. 

Smart Illatosító Gép Scent 1002 tulajdonságai:

A Smart Illatosító Gép Scent 1002  3 egységből áll: a vezérlőegység, ami 2 szivattyúval van és 2 külön LCD képernyővel rendelkezik, és  két különálló tartály, amelyek lehetővé teszik az illatosítás testreszabását, valamint a 2 illatadagolási csatornák külön programozási idejét. 4 napi/heti programozási lehetőséggel rendelkezik, amelyeket bármikor lehet módosítani a Wifi alkalmazással (Wifi hiány esetén akár manuálisan is lehet módosítani a programozást). A sztenderd verzió két darab 1 kg-os tartállyal rendelkezik, opcionálisan lehet 5 kg-os tartályt kérni. 

  • Hány köbméterre alkalmas a Smart Illatosító Gép Scent 1002? kb. 10000 m3 ha a szellőzőrendszerbe kerül beépítésre.
  • Hogyan telepíthető? A három egység telepítése egyszerű, a központi egységet felemelt lapos felületen vagy földön kell elhelyezni. Kerüljük el azokat a helyeket, ahol a por vagy a nedvesség felhalmozódik, hogy ne legyenek működési problémai az illatosítónak. A másik két egységet (a porlasztók)  a falra kell elhelyezni a megfelelő hordozóval és helyesen csatlakoztatni a központi egységhez és szellőzőcsatornához a megfelelő csövekkel. FONTOS: a wifi programozás csak akkor működik, ha a gépet eléri a wifi hálózat!
  • Lehet két fajta illatot használni, például úgy, hogy az egyik reggel menjen és a másik pedig este? Igen. a két LCD képernyő pont azt teszi lehetővé, hogy a két illattartálynak a porlasztását egymástól önállóan programozzuk be.
  • Mi a maximális távolság a két porlasztók és a központi egység között? Max 50 cm (lásd fehér csövet a képen). 
  • Mi a maximális távolság a két porlasztó és a befúvási csatorna között?  Kb. 80 cm.
  • Milyen helyiségekre alkalmas a Smart  Scent 1002? Illatmarketing tevékenységre, szállodák, irodák, fitnessztermek, üzletek illatosítására. 
  • Milyen illatokat lehet használni a Smart Scent 1002-vel?  Mindegyik olajos esszenciát amit a katalógusunkban feltüntettünk.

Technikai adatok Smart Illatosító Gép Scent 1002:

Méret:242*200*161 mm

Teljesítmény:17W x 2

Volt: 12 V

Zajkibocsátás:<50dba

Súly: 4.6kg illat nélkül

Maximális illatosítható helyiség:10000 m3 = 3200 m2 

Illatfogyasztás 4Gr/h ±- 15% x 2 tartály

Szín:Nero

Telepítés:Szellőző (Hvac) redszeren keresztűl, fő befúvási csatornához csatlakozva

Illattartály :2 /1000 gr alumínium – Opcionális 5000 Gr

Programozása:manuális, az LCD képernyőn keresztűl, vagy Wifi alkalmazással.

Anyag: fekete fém

Miért érdemes a S 1002 Smart-ot választani?

Bővebb információért olvasd el a termékleírását vagy keress bennünket bizalommal!

  • +36 70 775 3500