Smart Illatosító Gép Scent 1001

A Scent 1001 Smart egy olyan illatosítórendszer ami a HVAC (szellőző) rendszeren keresztül illatosít bármilyen légteret.

Az illatosító működési technológiája az úgynevezett hideg porlasztás. Az illat szépen terjed a légtérben a szellőzőcsatornán keresztül,  így az illatosítás homogén és jól érezhető lesz. A gép teljesen acélből van, ami miatt rendkívül megbízható és robusztus, így garantálja az illatosító biztonságos telepítését.

499.000 Ft tartalmazza az Áfát!

Ez az illatosító az összes piacon lévő terméktől megkülönbözteti magát a letőlthető WIFI applikációjának köszönhetően, amelyyel lehet beprogramozni az illat intenzitását és a gép napi/heti működését. Akár mobil telefonnal, akár számítógéppel programozható. 

Smart Illatosító Gép Scent 1001 tulajdonságai:

A Smart Illatosító Gép Scent 1001  2 egységből áll: a vezérlőegység, ami LCD képernyővel rendelkezik, és  egy különálló tartály. 4 napi/heti programozási lehetőséggel rendelkezik, amelyeket bármikor lehet módosítani a Wifi alkalmazással (Wifi hiány esetén akár manuálisan is lehet módosítani a programozást). A sztenderd verzió két darab 1 kg-os tartállyal rendelkezik, opcionálisan lehet 5 kg-os tartályt kérni. 

  • Hány köbméterre alkalmas a Smart Illatosító Gép Scent 1001? kb. 5000 m3 ha a szellőzőrendszerbe kerül beépítésre.
  • Hogyan telepíthető? A két egység telepítése egyszerű, a központi egységet felemelt lapos felületen vagy földön kell elhelyezni. Kerüljük el azokat a helyeket, ahol a por vagy a nedvesség felhalmozódik, hogy ne legyenek működési problémai az illatosítónak. A másik egységet (a porlasztók)  a falra kell elhelyezni a megfelelő hordozóval és helyesen csatlakoztatni a központi egységhez és szellőzőcsatornához a megfelelő csövekkel. FONTOS: a wifi programozás csak akkor működik, ha a gépet eléri a wifi hálózat!
  • Mi a maximális távolság a porlasztó és a központi egység között? Max 50 cm (lásd fehér csövet a képen). 
  • Mi a maximális távolság a porlasztó és a befúvási csatorna között?  Kb. 80 cm.
  • Milyen helyiségekre alkalmas a Smart  Scent 1001? Illatmarketing tevékenységre, szállodák, irodák, fitnessztermek, üzletek illatosítására. 
  • Milyen illatokat lehet használni a Smart scent  1001-vel?  Mindegyik olajos esszenciát amit a katalógusunkban feltüntettünk.

Technikai adatok Smart Illatosító Gép Scent 1001:

Méret:242*200*161 mm

Teljesítmény:17W 

Volt: 12 V

Zajkibocsátás:<30dba

Súly: 3.5 kg illat nélkül

Maximális illatosítható helyiség:5000 m3 

Illatfogyasztás 4Gr/h ±- 15%

Szín:Nero

Telepítés:Szellőző (Hvac) redszeren keresztűl, fő befúvási csatornához csatlakozva

Illattartály :1 /1000 gr alumínium – Opcionális 5000 Gr

Programozása:manuális, az LCD képernyőn keresztűl, vagy Wifi alkalmazással.

Anyag: fekete fém

Miért érdemes a S 1001 Smart-ot választani?

Bővebb információért olvasd el a termékleírását vagy keress bennünket bizalommal!

  • +36 70 775 3500