Elektromos illatosító ventilátorral S 900 FAN

Az S 900 FAN elektromos illatosító ventilátorral, mint minden termék, amely honlapunkon megtalálható, több mint 30 nap sikeres tesztüzem után kerülhet csak a piacra.
Tökéletes eredményt ért el a légtechnikai berendezésekbe csatlakoztatva, homogén illatot biztosítva minden illatosítandó légtérben.

Az elektromos illatosító ventilátorral S 900 FAN az egyik legmodernebb és leghatékonyabb készülék a Specialscent választékában. Külső borítása homokkal fújt, festett fém, sötétszürke színben.

179.000 Ft tartalmazza az Áfát!

Ezzel a sokoldalú illatosítóval a Specialscent lehetőséget kínál arra, hogy egyénivé varázsold a környezeted, elkerüld a pocsékolásokat, és optimizáld a funkcionálitást. 

S 900 FAN tulajdonságai:

Programozható illat diffúzor, elegáns alumínium borítással. Programozható a napi működési idő mennyisége és az illat intenzitása. Így te magad döntheted, hogy hogyan szeretnéd illatosítani a helyiséget és milyen intenzív illatosítással.  

  • Hány köbméterre alkalmas a S 900 FAN? kb. 2000 m3 ha a szellőzőrendszerbe kerül beépítésre.
  • Hogyan telepíthető? Az elektromos illatosító ventilátorral S 900 FAN kétféle módon hasznosítható: Önálloan vagy HVAC (szellőző) rendszerbe beépítve. Ha önállóan használjuk, akkor lehet polcra állítani, vagy falra felszerelni, és külsőleg a gépre szerelt ventilátor segítségével, amely erősen terjeszti az illatot, nagy légtereket is lehet illatosítani. Amennyiben pedig rendelkezésre áll légtechnikai berendezés (HVAC rendszer), a gépet erre csatlakoztatva egy 16 mm átmérőjű műanyag cső segítségével, a szellőzőredszeren keresztül is tudunk illatosítani bármilyen légteret. FIGYELEM: lehet igényelni egyedül a HVAC verziót ventilátor nélkül olcsóbb áron, bővebb információért állunk rendelkezésre. 
  • Milyen helyiségekre alkalmas a S 900 FAN? Akár otthonra, akár Hotelek, külső kertek, várótermek, edzőtermek, vagy wellness részlegek illatosítására.
  • Milyen illatokat lehet használni a Scent 900 FAN-nal?  Mindegyik olajos esszenciát amit a katalógusunkban feltüntettünk.
  • Melyik verzióra vonatkozik a weboldalon feltüntetett ár? Csak az önálló FAN (ventilátoros) verzióra. Ha a ventilátoros nélkülit szeretnéd inkább, keress bennünket bátrán!

Technikai adatok S 900 FAN:

Méretei: 330 x 220 x 140 mm

Súly: 6,3 kg

Teljesítmény: 22 Watt

Tápegység: transzformátor 125/230 V

Tartály: 1000 ml, alumínium

Maximális illatosítható terület: 2000 m³

Zajkibocsátás: < 40 Db

Cső: 16 mm, 50 cm hosszú Olajos esszencia fogyasztás folyamatos

működés mellett: 2,5 gramm/óra Anyaga / Szín: homokkal fújt, festett fém, sötétszürke.

Miért érdemes a S 900 FAN-t választani?

Bővebb információért olvasd el a termékleírását vagy keress bennünket bizalommal!

  • +36 70 775 3500