Elektromos diffúzor illatosító S 300

A Scent 300 gyors megtérülés a befektetések terén!

Az úgynevezett elektromos száraz diffúzor, mind kereskedelmi, mind otthoni illatanyagokhoz alkalmas. A folyékony olajos esszencia, az aroma, a hideg porlasztási technika hatására keveredik a levegő részecskéivel, parfümfelhővé alakul át, így homogén illatot biztosít az egész helyiségben. Különösen a kisebb üzleti egységekben javasoljuk az illatmarketing javításának eszközeként.

64.990 Ft tartalmazza az Áfát!

Törlés

A japán szivattyúja több mint 8000 üzemórát biztosít a gép számára, mikozben az erős beépített ventilátora egyenletes és intenzív illatosítást biztosít a környezetben.

Elektromos diffúzor illatosító S 300 tulajdonságai:

Programozható a gép napi működési és szüneltetési ideje és az illat intenzitása. 5 különböző programozási lehetőséggel rendelkezik a legrugalmasabb illatosítására minden igénynek. 

  • Hány köbméterre alkalmas a S 300?    maximum 280 * *280 m3 a maximális illatosítható légtér ideális helyzetben. Az illatosítható légtér változhat, ezért a gép erőssége sok mindentől függ: a helyiség állapota (egy légtér vagy külön szobák), hol tudjuk elhelyezni a S 300-t és milyen magasságra, milyen fajta akadályok vannak körülötte, stb.
  • Hogyan telepíthető? A S 300 csak falra szerelhető. A falra szereléshez mindig ellenőrizni, hogy a gép nem áll ferdén, különben kifolyik az illat belőle.
  • Lehet elemmel működtetni? Nem, csak transzformátorral
  • Milyen helyiségekre alkalmas a S 300? Illatmarketing tevékenységre, irodák, üzletek, SPA termek, akár otthoni illatosítására is alkalmas
  • Milyen illatokat lehet használni a S 300-val?  Mindegyik olajos esszenciát amit a katalógusunkban feltüntettünk.

Technikai adatok S 300:

Méretei: 145 x 80 x 230 mm

Súly: 1kg

Maximális illatosítható légtér: 280 m3

tápegység: 220/12 V

Szín: fekete vagy fehér

Anyag: műanyag

tartály kapacitása: 130 ml, műanyag 

A csomagolás tartalmaz: 1db S 300, 1db transzformátor, csavar, tipli, 1db porlasztó.

Miért érdemes a S 300-t választani?

Bővebb információért olvasd el a termékleírását vagy keress bennünket bizalommal!

  • +36 70 775 3500