Aroma diffúzor árgép Scent 1001

Ez a professzionális légtér illatosításra fejlesztett készülék gépparkunk egyik legnagyobb készüléke. HVAC (szellőző) rendszerbe csatlakoztatva, vagy az illatosítandó légtérbe közvetlenül bekötve használhatjuk. 

Nagy légterek illatosítására kifejezetten ajánlott. Könnyű programozás, megbízható működés, alacsony zajkibocsájtás jellemzi.  Rendkívül költséghatékony, gyorsan megtérülő befektetés.

389.000 Ft tartalmazza az Áfát!

A Scent 1001 egy olyan porlasztó rendszerrel ellátott illatosító készülék, mely két részből áll: egy elektromos központi egység, amelly képernyőjével be lehet programozni a gép működését, és egy porlasztó + tartály egység, amely a hideg levegő porlasztási technológiájával közvetlenül a szellőzőcsatornán vagy a falon keresztül terjeszti az illatot. 

Scent 1001 tulajdonságai:

A központi egység és a porlasztó, tartós alumínium anyagból vannak, és a Scent 1001 4 programozási lehetőséggel rendelkezik. Lehet beállítani a napi/heti működési és szüneltetési időt és akár az illatporlasztási intenzitást is! A két egységet egymáshoz csatlakoztatjuk, így a központi egység pumpálja a levegőt a porlasztóhoz, amely porlassza az illatot.

  • Hány köbméterre alkalmas a Scent 1001? kb. 3000 m3 ha a szellőzőrendszerbe kerül beépítésre.
  • Hogyan telepíthető? A két egység telepítése egyszerű, a központi egységet felemelt lapos felületen vagy földön kell elhelyezni. Javasoljuk, hogy kerüljük el azokat a helyeket, ahol a por vagy a nedvesség felhalmozódik, hogy ne legyenek működési problémai az illatosítónak. A másik egységet (a porlasztó)  a falra kell elhelyezni a megfelelő hordozóval és helyesen csatlakoztatni a központi egységhez és szellőzőcsatornához a megfelelő csövekkel.
  • Mi a maximális távolság a két egység között? 15 méter. Minél rövidebb a távolság, annál könnyebb és erősebb lesz az illat terjedése a légtérben.
  • Csak szellőző rendszeren keresztül működik?  Nem, lehet önállóan is használni a falon keresztül a használati útmutató szerint.
  • Milyen helyiségekre alkalmas a Scent 1001? Illatmarketing tevékenységre, szállodák, irodák, üzletek illatosítására. Kültéri illatmarketing tevékenységre is ajánlott: figyelem felkeltésre, vagy személyes illat márkajeleként.
  • Milyen illatokat lehet használni a Scent 1001-vel?  Mindegyik olajos esszenciát amit a katalógusunkban feltüntettünk.

Technikai adatok Scent 1001:

Timer-rel, digitális kijelzővel ellátott készülék, melyen programozható a ki-és bekapcsolás, a napi, és heti működtetés.

Méretek: 315 x 160 x 135 (szé/mé/ma)

Súly: 3,5 Kg

Energia: 20 Watt

Tápegység: transformátor, 125/230 V – 12 V

Zajkibocsátás: 12 Db

Illóolaj fogyasztás: 1-3 gramm/óra (a fogyasztás az intenzitás beállításától függ)

Illóolaj tárolási kapacitás standard: 625 Gr (280 mm átmérőjű, 75mm magas tartály)

Maximális távolság a gép és a porlasztó között: 15 méter

Maximális távolság a porlasztó és a szellőzőrendszer fő csatornája között: 0,5 mt.

Csőátmérő: 6 mm

Csomagolás tartalma: 1db központi egység, 1db porlasztó + tartály, 1 db transformátor, 0,5 mt fehér cső, 0,5 mt fekete cső, 1db fém cső, 1db fém rögzítő talp.

Miért érdemes a Scent 1001-t választani?

Bővebb információért olvasd el a termékleírását vagy keress bennünket bizalommal!

  • +36 70 775 3500